Harjulan perennamaa ihasteltavana edelleen!

 

Bene Statera! Hyvän Olon Tasapaino ® -tapahtuma
Uusi tapahtuma ma 12.6. -  pe 16.6.2017 Kuopiossa, HARJULA JATKAA!

Harjulan perennamaa ilonamme edellen!

Harjulan pihassa on Pitkälahden Puutarhakerhon lahjoittama perennamaa, jossa on kukassa koko ajan joku monista kukkalajikkeista. Vierellä on penkki, jossa voi istahtaa, ihastella, haistella kesätuulta ja kuunnella lintujen laulua.
Tervetuloa Harjulan UUSIIN ELÄMYKSIIN!

Harjulan sairaalassa, Kivelän juhlasalissa, oli avoinna 14.6.2017 avattu Veli-Pekka Kuhmosen luontokuvanäyttely Suomi 100- hengessä arkisin klo 8.00-15.00. 
Talon nuoretkin olivat tuoneet näyttelyyn raikkaat perspektiivinsä!
Näyttelyyn oli vapaa ja esteetön pääsy. Näyttely oli elämyksenä  31.7. saakka. Näyttely on nyt tällä erää ohi.

Kaunis kiitos kaikille näyttelyssä käyneille!


Bene Statera! Hyvän Olon Tasapaino ® tapahtuma on hyvinvointipainotteinen tapahtuma, joka järjestettiin ensimmäsien kerran ma 12.6. - pe 16.6.2017 Kuopiossa. Tapahtuman paikkana toimivat Kuopion tori, Koivumäen kartano, Harjulan sairaala, Puijo ja yksittäiset hyvinvoinnin palvelupisteet.
Tapahtumaan liittyivät yrttikoulutuspäivät 12.6.-13.6.2017.

Tarja Tirkkonen Concept kiittää lämpimästi kaikkia tapahtumaan eri toimipisteissä osallistuneita ja toriteltassa vierailleita kesäkuun 2017 osalta. Jatkoa seuraa...

 

 

Bene Statera! ®  Perinteinen jäsenkorjaushoito


Onko selkä jumissa? 
Kipuileeko lonkka ja pakara? Säteileekö jalkaan?
Onko alaselkä jäykkä?
Tuntuuko nivelissä erikoista kipua?
Kolottaako niskaa?
Onko olkapää kipeä?
Vaivaako hiirikäsi/ tenniskyynärpää/ rannekanava?

Jos vastauksesi oli johonkin näistä kysymyksistä kyllä - soita meille!

Linkistä löydät luotettavat ja koutetut hoitajat eri puolilla Suomea:
http://www.benestatera.fi/fi/15/Erikoiskoulutetut+hoitajat.html

Meillä on kokemusta ja mm. yllä lueteltuihin oireisiin ja vaivoihin  apua saaneiden palautetta:
http://www.benestatera.fi/fi/12/Asiakaskokemuksia.html


Bene Statera on latinaa ja tarkoittaa Hyvän Olon Tasapainoa. Bene Statera on terveyden monipuolisten ammattilaisten tekemää tehokasta, turvallista ja nautittavaa hieronnan ja mobilisoinnin yhdistelmää.

Käsittelyssä rentoutellaan lihakset ja koko keho pinnasta syvemmälle päin monipuolisella hieronnalla, avataan pehmeästi lihaskalvoja ja käsitellään triggerpisteitä huolellisesti. Rentoutuneelle keholle tehdään avaavan tasapainottavaa mobilisointia. Asiantuntija tasapainottaa pehmeästi tarvittaessa koko kehon varpaista päähän, jolloin lihastoimintaketjujen ylimääräiset jumitukset ja virheellinen toiminta sekä virheasennot saadaan korjattua. Olosta tulee vapaa- yleensä myös mieli kevenee.

Hoidossa käytetään tukena tutkittuja ja turvallisia luonnonmukaisia hoitotuotteita tehostamaan ja auttamaan hyvään, rentoon tasapainotilaan sekä pitämään sitä yllä.

Hoidon jälkeen mukaan kotiin saat yksilölliset, toimivat ohjeet itsehoitoon ja mahdollisimman pysyvään kokonaisvaltaiseen tasapainoon.

Laajemmin ajateltuna Bene Statera! -konseptiin kuuluu hyvä tasapaino muun muassa ihmissuhteissa, luonnossa ja luonnon kanssa, yleensä elämässä. Ihminen on suurenmoinen osa suurenmoista kokonaisuutta luomakunnassa. Jokainen on tärkeä juuri omalla paikallaan ja omissa tehtävissään juuri sellaisena kuin on.

Bene Statera! ® Perinteinen jäsenkorjaushoito sekä perus,- jatko-, erikoistumis- ja täydennyskoulutukset.
http://www.benestatera.fi/fi/Uudet+tuotteet/-1

Tervetuloa Hyvän Olon Tasapainon maailmaan!