Hot Stone

Tuotekoodi: 100

1.-2.10.2019 tiistai-keskiviikko, Kuopiossa osoitteessa Puijonkatu 22 A 4.krs.

Ilmoittautuminen viimeistään 17.9. mennessä, kiitos!

Ihanan ylellinen, nautittava, rentouttava ja endorfiininen...

Kurssilta saat valmiita hoitokokonaisuuksia monipuolisiin hemmotteluhoitoihin omaan hoitolaasi.
Ideoita ja vinkkejä löytyy myös saunahoitoihin omaksi tai asiakkaittesi iloksi!

Mietimme laadukkaista hoidoista henkilökohtaiset sovellukset juuri sinun tarpeisiisi toimiviksi.

Opettelemme sisäisiä ja ulkoisia testattuja /toimivia vinkkejä itsehoitoon.
Tämä antaa lisäarvoa tekemiseesi!

280.00 €

Koulutuksen ajankohta on TI 1.10.2018 klo 9.00-17.00 ja KE 2.10.2018 klo 9.00-15.00

Koulutuspaikka on Puijonkatu 22 A 4.krs. Kuopio

Kouluttaja on Tarja Tirkkonen

Kaikissa isoissa uskonnoissa on uskomus, että kivet auttavat ja parantavat. On myös tutkittu, että kivellä on oma energia – jokaisella kivellä omalaisensa.

Laavakivi on maan sydämestä:
Se ottaa hyvin kuumaa sisälleen ja säilyttää lämmön pitkään. Siksi laavakivet sopivat erityisen hyvin hierontaan. Myös kodin läheltä voi löytää hoitavia kiviä.

Kivi on kuin yrtti joka auttaa, mutta pitää tietää kuinka voi hoitaa ja miten voi hoitaa.
Kivi  haluaa myös puhdistusta; joka hoitokerran jälkeen kivi pestään hyvin. Kivi tarvitsee auringonvaloa, kuunvaloa, tulta ja vettä eli yhteys eri elementteihin on tärkeä.

Kivihierontaa on ollut useassa paikassa maapallolla. Lähtöisin se on alunperin tiettävästi Havaijilta, mutta hoitoa on Aasiassa, Italiassa, Saksassa ja Venäjällä. Hoito on erittäin rentouttava mielelle ja keholle, vaikka kivi tekeekin hoidon aikana kovasti työtä.

Laadukkaan hierontaöljyn ansiosta hoito on kivien lämpöön ja hoitotekniikkaan yhdistettynä syvärentouttava, mutta myös kehoa puhdistava; Luksusta ja hemmottelua antavat luomutuotteiden ylelliset yrtit.

Kurssilta saat vinkkejä myös siihen kuinka voit hyödyntää kuumia kiviä esimerkiksi selluliitin poistossa/laihdutuksen tukena tai vaikkapa stressaantuneen mielen keventämisessä yhdessä Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteiden kanssa.
Ideana on, että kivistä ja kuumentimesta tulee toimiva, monikäyttöinen ja hyödyllinen työväline.

 

Kurssin hinta on 280,00 euroa/hlö (sisältäen alv. 24 %), joka maksetaan ilmoittaustumisen/verkkokauppaostoksen yhteydessä saatavalla laskulla.

Mikäli tarvitset ja haluat kivisarjan chakrakivineen ja kuumentimen, ole ystävällinen ja ilmoita se ennakkoon. Autan löytämäään mahdollisimman hyvän ja toimivan setin pitkäaikaiseen käyttöösi tarjolla olevista. Kiitos!